Datele operatorului:

S.C. SANPLAST S.R.L.
Str. Borsului, Nr. 47, Loc. Oradea,
Jud. Bihor, Tara: Romania
Cod Unic de Inregistrare: RO 15048392
Registrul Comertului: J05/1181/2002
E-mail: sanplast1@yahoo.com
Nr. tel.: 0259-479584

NOTIFICARE si NOTA DE INFORMARE

SCOPUL PREZENTEI NOTE DE INFORMARE

Aceasta Informare privind confidentialitatea, a fost elaborata, pentru a intelege politicile si practicile noastre cu privire la datele dumneavoastra cu caracter personal si modalitatea in care le vom utiliza. Prezenta Informare se aplica persoanelor fizice care interactioneaza cu serviciile Sanplast in calitate de consumatori . Prezenta Informare explica modalitatea in care sunt colectate, utilizate si divulgate datele dumneavoastra cu caracter personal de catre Sanplast S.R.L. De asemenea, va explica modul in care puteti accesa si actualiza datele dumneavoastra cu caracter personal si in care puteti face anumite alegeri cu privire la modul in ca re sunt utilizate datele dumneavoastra cu caracter personal.
Prezenta Informare se refera la activitatile noastre de colectare a datelor atat online cat si offline.
In cazul in care nu ne puneti la dispozitie datele cu caracter personal necesare , e posibil ca noi, partenerii nostri sau furnizorii nostri de servicii sa nu fie in masura sa va furnizeze bunurile/ serviciile noastre.

1. De unde pot proveni datele cu caracter personal

– Site- ul web www.sanplast.ro adresat consumatorilor, operat de catre Sanplast,

– Mesaje e-mail, mesaje text si alte mesaje electronice. Interactiunile prin intermediul comunicarii electronice dintre dumneavoastra. si Sanplast.

– Comunicarile cu serviciul telefonic pentru consumatori al Sanplast SRL

– Formulare de inregistrare offline. Inregistrarea pe baza de formular tiparit sau formular digital si diferite formulare similare pe care Sanplast le colecteaza prin intermediul, corespondentei prin posta, al unor promotii, sau evenimente.

– Interactiunile legate de publicitate. de exemplu, daca interactionati cu unul dintre mesajele noastre publicitare de pe un website apartinand unui tert, e posibil ca noi sa primim informatii cu privire la o astfel de interactiune.

– Datele create de Noi. Pe parcursul interactiunilor noastre cu dumneavoastra, e posibil sa cream date cu caracter personal cu privire la persoana dumneavoastra, precum inregistrari privind cumparaturile dumneavoastra de pe website-ul nostru.

– Date din alte surse. Retele de socializare apartinand tertilor (cum ar fi Facebook, Google), studii de piata (daca rezultatele nu sunt prezentate anonimizat), centralizatori terti de date, parteneri promotionali ai Sanplast, surse publice si date primite in momentul in care achizitionam alte companii.

2. Datele cu caracter personal pe care le colectam si modalitatea de colectare a acestora

In functie de modul in care interactionati cu Sanplast (online, offline, telefonic etc.), colectam diferite tipuri de informatii de la dumneavoastra, cum ar fi:

– Informatii personale de contact. Acestea includ orice informatii pe care ni le furnizati (personale sau de afaceri) care ne dau posibilitatea de a va contacta, cum ar fi numele, adresa postala, adresa e-mail, sau numarul dumneavoastra de telefon, pozitia ocupata in societatea respectiva, dupa caz.

– Informatii de conectare la cont. Orice informatii care sunt necesare pentru a va oferi acces la profilul specific al contului dumneavoastra. Printre exemple se numara elementele de autentificare/adresa e-mail, numele de utilizator, parola in forma nerecuperabila.

– Informatii referitoare la computer/dispozitivul mobil. Orice informatii referitoare la sistemul informatic sau la alt dispozitiv tehnologic pe care il utilizati pentru accesarea site-ului www.sanplast.ro , cum ar fi adresa protocolului internet (IP) utilizat pentru a va conecta computerul sau dispozitivul mobil la internet, tipul sistemului de operare si tipul browser-ului web. Daca accesati website- ul Sanplast prin intermediul unui dispozitiv mobil, cum ar fi un telefon inteligent, informatiile colectate vor include, acolo unde este permis acest lucru, elementul de identificare unic al telefonului dumneavoastra, elemente de identificare in legatura cu publicitatea, geo-localizarea si alte date similare referitoare la dispozitivul dumneavoastra mobil.

– Informatii referitoare la utilizarea website-urilor/comunicarilor. In masura in care navigati pe Website-ul nostru si interactionati cu acesta, utilizam tehnologii automatizate de colectare a datelor pentru colectarea anumitor informatii cu privire la actiunile dvs. Acestea includ informatii cum ar fi link-urile pe care le accesati, paginile sau continuturile pe care le vizualizati si pentru cat timp, precum si alte informatii si statistici similare cu privire la interactiunile dumneavoastra, cum ar fi timpul de reactie al continuturilor, erorile de descarcare sau durata vizitelor pe anumite pagini. Aceste informatii sunt captate prin utilizarea unor tehnologii automatizate, cum ar fi cele de tip cookie si semnalizatoarele web, si sunt de asemenea colectate pe baza inregistrarilor efectuate de terti in scopuri analitice si publicitare. Aveti dreptul de a va opune utilizarii unor astfel de tehnologii.

– Studii de piata si opinii din partea consumatorilor. Orice informatii pe care ni le puneti la dispozitie in mod voluntar referitoare la experienta dumneavoastra, legata de utilizarea produselor si serviciilor noastre.

– Informatii privind platile si informatii financiare. Orice informatii care ne sunt necesare pentru a onora o comanda sau pe care le utilizati pentru a face cumparaturi, cum ar fi detaliile cardului dvs. de debit sau de credit (numele titularului cardului, numarul cardului, data expirarii etc.) sau alte forme de plata (daca acestea sunt puse la dispozitie). In orice caz, noi, sau furnizorii nostri de servicii de prelucrare a informatiilor privind platile, gestioneaza informatiile privind platile si pe cele financiare intr-o maniera conforma cu legislatia, reglementarile si standardele de securitate aplicabile.

– Apelurile telefonice la Serviciul Consumatori. Comunicarile telefonice cu Sanplast SRL nu sunt inregistrate, numarul de cont bancar poate fi cerut in anumite cazuri in legatura cu efectuarea de plati.

– Date sensibile cu Caracter Personal. Nu urmarim sa colectam sau sa prelucram in alt mod date sensibile cu caracter personal in cursul desfasurarii normale a activitatii noastre. Acolo unde devine necesara prelucrarea datelor dvs. sensibile cu caracter personal, din orice motiv, ne vom baza pe consimtamantul dvs. expres pentru orice prelucrare care este voluntara (de exemplu, in scopuri de marketing). In cazul in care prelucram date sensibile cu caracter personal in alte scopuri, ne bazam pe urmatoarele temeiuri legale: – detectarea si prevenirea infractionalitatii (inclusiv prevenirea fraudelor);

3. Datele cu caracter personal a copiilor

– Nu solicitam si nu colectam cu buna stiinta date cu caracter personal din partea copiilor sub varsta de 16 ani. In cazul in care descoperim ca am colectat neintentionat date cu caracter personal de la un copil sub varsta de 16 ani, vom sterge cu promptitudine aceste datele din evidentele noastre.
Totusi, Sanplast ar putea colecta date cu caracter personal referitoare la copii sub varsta de 16 ani direct de la parinti sau de la tutori, cu consimtamantul expres al persoanelor respective.

4. Scopul si motivele utilizarii datelor cu caracter personal

– Utilizam Datele dvs. cu Caracter Personal in scopul serviciilor adresate clientilor, inclusiv pentru a raspunde la solicitarile dvs. In mod normal, aceasta necesita utilizarea anumitor informatii personale de contact si informatii referitoare la motivul pentru care adresati solicitarea (de ex., stadiul comenzii, probleme tehnice, intrebari/reclamatii cu privire la produse, intrebari de ordin general etc.)

Aceste tipuri de date sunt utilizate din urmatoarele motive:

– indeplinirea obligatiilor contractuale
– Obligatii legale
– Interesele noastre legitime pentru imbunatatirea si dezvoltarea de noi produse sau servicii si cresterea eficientei.

Utilizam datele dumneavoastra cu caracter personal in scop de marketing si alte promotii. Cu consimtamantul dvs. (acolo unde este necesar), utilizam datele dumneavoastra cu caracter personal pentru a va oferi informatii referitoare la bunuri si servicii (de ex., comunicari de marketing ori campanii sau promotii). Aceasta se poate face prin mijloace cum ar fi mesaje e-mail, anunturi, SMS, apeluri telefonice si mesaje trimise prin posta, in masura permisa de legislatia aplicabila. Unele dintre campaniile si promotiile noastre sunt difuzate pe website-uri si/sau retele de socializare apartinand tertilor. Aceasta utilizare a datelor dumneavoastra cu caracter personal este voluntara, ceea ce inseamna ca va puteti opune (sau va puteti retrage consimtamantul) prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal in aceste scopuri.

Aceste tipuri de date sunt utilizate din urmatoarele motive:

– consimtamantul dvs. (acolo unde acesta este necesar)
– indeplinirea obligatiilor contractuale
– Interesele noastre legitime, pentru a ne da seama care dintre produsele si serviciile noastre v-ar putea interesa si pentru a va vorbi despre acestea si pentru definirea tipurilor de consumatori pentru noile produse sau servicii

Utilizam datele dumneavoastra cu caracter personal cu scopul onorarii comenzilor, pentru prelucrarea si livrarea comenzilor dvs., pentru a va informa cu privire la stadiul comenzii dvs., pentru a corecta adresa si a efectua verificarea identitatii si a altor activitati de detectare a fraudelor. Aceasta implica utilizarea anumitor date cu caracter personal si informatii de plata.

Aceste tipuri de date sunt utilizate din urmatoarele motive:

– Indeplinirea obligatiilor contractuale
– Cu consimtamantul dumneavoastra (acolo unde este necesar)
– Obligatii legale
– Interesele noastre legitime, pentru imbunatatirea si dezvoltarea de noi produse sau servicii, cresterea eficientei, protejarea sistemelor, retelelor si a personalului nostru, respectarea obligatiilor legale.
– Alte scopuri generale (studii interne sau de piata, analitice sau privind securitatea):

In conformitate cu legislatia aplicabila, utilizam datele dumneavoastra cu caracter personal in alte scopuri generale de afaceri, cum ar fi mentinerea contului dumneavoastra pe site-ul www.sanplast.ro , efectuarea de studii interne sau de piata si masurarea eficacitatii campaniilor publicitare, sau pentru gestionarea si operarea comunicarilor noastre si a sistemelor noastre IT si de securitate.

Aceste tipuri de date sunt utilizate din urmatoarele motive:

– Indeplinirea obligatiilor contractuale
– Cu consimtamantul dvs. (acolo unde este necesar)
– Obligatii legale
– Interesele noastre legitime, pentru imbunatatirea si dezvoltarea de noi produse sau servicii, cresterea eficientei, protejarea sistemelor, retelelor si a personalului nostru, respectarea obligatiilor legale.

Temeiuri legale sau fuziuni/achizitii. Vom dezvalui datele dumneavoastra cu caracter personal catre terte persoane, atunci cand acest lucru este impus prin legislatia aplicabila; ca raspuns la proceduri legale; ca urmare a solicitarilor din partea unei autoritati competente de aplicare a legii; pentru protejarea drepturilor, a vietii private, a securitatii sau a bunurilor noastre sau a publicului; sau pentru punerea in aplicare a termenilor oricarui acord, sau a termenilor aplicabili site-ului www.sanplast.ro in continuare, in cazul in care Sanplast SRL, sau bunurile acesteia sunt achizitionate de catre, sau in caz de fuziune cu, o alta companie, inclusiv ca urmare a falimentului. Vom pune la dispozitie datele dvs. cu caracter personal, oricaruia dintre succesorii nostri legali.

Motive:

– Obligatii legale
– Interesele noastre legitime, pentru respectarea obligatiilor legale si protejarea bunurilor si a personalului nostru

In plus fata de cele de mai sus, atunci cand organizam sau participam la un anumit eveniment social, de business sau alt eveniment, cum ar fi, targurile, conferintele, etc. , care sunt adresate unui public mai larg, fie Noi, fie furnizorii nostri de servicii definiti in punctul 5. de mai jos, sau organizatorul unui astfel de eveniment, putem face fotografii sau inregistrari video cu dvs. si/sau ale altor participanti la astfel de evenimente. In masura in care acest lucru este posibil, vom promova aceste evenimente si participarea noastra la aceste evenimente astfel incat participantii sa fie informati in mod corespunzator despre locul, timpul, scopul, activitatile si programul planificat. Putem distribui aceste materiale (inainte si / sau dupa), unor anumiti furnizori de servicii, pentru a promova evenimentele si numele si marcile noastre ca participanti la aceste evenimente; distribuirea si utilizarea ulterioara a acestor materiale pot include editarea lor in maniera profesionala. Mai mult, putem folosi aceste materiale pentru promovarea numelui si marcilor noastre pe site-ul nostru web si / sau pe platformele sociale. Cand punem in aplicare cele mentionate mai sus, ne bazam pe interesul nostru legitim de a prezenta si de a informa publicul in mod corect despre eveniment (inainte si dupa), de a ne promova atat pe noi cat si produsele noastre, de a arata implicarea noastra in diverse activitati cu impact social si / sau de a evidentia responsabilitatea noastra corporativa. Vom pastra aceste materiale atata timp cat este in mod rezonabil necesar sa indeplinim scopurile de mai sus si le vom conferi un nivel adecvat de atentie si protectie. Daca aveti motive pentru care nu doriti sa apareti in astfel de materiale, sunteti binevenit sa ne informati in prealabil si vom lua toate masurile rezonabile pentru a ne conforma solicitarii.

5. Divulgarea datelor dumneavoastra cu caracter personal

In afara de operatorul de date Sanplast , oferim acces la datele dumneavoastra cu caracter personal urmatoarelor tipuri de terte persoane:

– Furnizorii de servicii. Acestia sunt companii externe care ne ajuta la desfasurarea activitatii noastre (de ex., onorarea comenzilor, prelucrarea platilor, detectarea fraudelor si verificarea identitatii, operarea website-ului, companiile care efectueaza studii de piata, serviciile suport, promotii, dezvoltare de website, analiza de date, etc.). Furnizorilor de servicii si personalului selectat ale acestora, li se permite accesul la si utilizarea datelor dvs. cu caracter personal in numele si pe seama Sanplast, numai in legatura cu sarcinile specifice pe care acestora li s-a solicitat sa le indeplineasca, in baza instructiunilor noastre si li se impune sa mentina confidentialitatea si securitate a datelor dvs. cu caracter personal. Acolo unde acest lucru este necesar, potrivit legii, puteti obtine o lista a furnizorilor de servicii de prelucrare a datelor dvs. cu caracter personal, contactandu-ne la datele de identificare ale operatorului, din introducerea acestei politici de confidentialitate.

– Agentiile de raportare a creditelor/recuperatoare de creante. in masura permisa de legea aplicabila, agentiile de raportare a creditelor si cele de recuperare a creantelor sunt companii externe care ne ajuta in legatura cu verificarea bonitatii dvs. (in special in legatura cu comenzile cu plata pe baza de factura) sau cu colectarea creantelor noastre neincasate.

– Companii terte care utilizeaza Datele cu Caracter Personal in scopuri proprii de marketing. Cu exceptia situatiilor in care ne-ati acordat consimtamantul, nu acordam drepturi de folosire asupra si nu vindem datele dumneavoastra cu caracter personal unor companii terte pentru propriile scopuri de marketing. Identitatea acestora va fi divulgata in momentul solicitarii consimtamantului dumneavoastra.

– Destinatari terti care utilizeaza datele cu caracter personal in baza unor temeiuri legale sau datorita unei fuziuni/achizitii. Vom divulga Datele dvs. cu Caracter Personal catre terti pe baza de temeiuri legale sau in contextul unei achizitii sau fuziuni amintite si la punctul 5. al acestei notificari.

6. Pastrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal

Sanplast ia toate masurile necesare pentru a se asigura ca datele dumneavoastra cu caracter personal sunt prelucrate doar pentru perioada minima necesara pentru scopurile stabilite in aceasta Informare privind confidentialitatea.

Sanplast va pastra copii ale Datelor dvs. cu Caracter Personal intr-o forma care sa permita identificarea doar atata timp cat:

– Pastram o relatie in curs de derulare cu dvs. in cazul in care sunteti inclus in lista noastra de emailuri si nu v-ati dezabonat
– Datele dvs. cu Caracter Personal sunt necesare in legatura cu scopurile stabilite in aceasta Informare privind Confidentialitatea si avem un temei legal valabil,

La aceasta perioada se adauga urmatoarele posibile perioade:

– durata oricarei perioade de prescriptie aplicabila (adica oricarei perioade in cursul careia o persoana ar putea formula o actiune legala impotriva noastra) si inca 6 (sase) luni de la sfarsitul perioadei de prescriptie aplicabile (astfel incat sa putem identifica orice date cu caracter personal ale unei persoane care poate formula o reclamatie la sfarsitul termenului aplicabil) si in plus, in cazul in care sunt formulate actiuni legale relevante, este posibil sa continuam prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal pentru un astfel de timp suplimentar necesar in legatura cu reclamatia/actiunea respectiva.

In perioadele mentionate mai sus, vom restrange prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal la activitatea de pastrare sau la pastrarea securitatii acestor date, cu exceptia cazului in care datele necesita revizuire in legatura cu orice reclamatie sau orice alta obligatie in conformitate cu legislatia aplicabila.

Dupa incheierea perioadelor de pastrare, mentionate mai sus, fiecare in masura in care este aplicabila, vom sterge sau distruge definitiv datele cu caracter personal relevante sau vom anonimiza datele cu caracter personal relevante.

7. Persoanele care pot accesa Datele dvs. cu Caracter Personal.

Datele dvs. cu caracter personal vor fi prelucrate de personalul nostru autorizat, numai in masura in care este necesar sa le cunoasca, in functie de scopurile specifice pentru care au fost acestea colectate (de ex., personalul nostru responsabil de relatia cu clientii va avea acces la inregistrarile care se refera la dumneavoastra in calitate de consumator).

8. Masuri luate in mediile de operare.
Stocam Datele dvs. cu Caracter Personal in medii de operare care utilizeaza masuri rezonabile de securitate pentru prevenirea accesului neautorizat. Respectam standarde rezonabile pentru protejarea Datelor cu Caracter Personal. Din pacate, transmiterea informatiilor prin internet nu este pe deplin sigura si, chiar daca Noi vom lua toate masurile pentru protejarea datelor dvs. cu caracter personal, nu va putem garanta securitatea datelor in timpul transmiterii acestora prin intermediul website-ului nostru.

Utilizam masuri adecvate prezentate mai sus,pentru mentinerea confidentialitatii si securitatii datelor dvs. cu caracter personal. Totusi, va rugam sa aveti in vedere faptul ca aceste masuri de protectie nu se aplica informatiilor pe care dvs. alegeti sa le distribuiti in domeniul public, cum ar fi retelele de socializare apartinand tertilor.

Masuri din partea dumneavoastra. Este important ca si dvs. sa indepliniti un rol in ceea ce priveste mentinerea securitatii si sigurantei Datelor dvs. cu Caracter Personal. Atunci cand va autentificati pe un cont online, va rugam sa va asigurati ca alegeti o parola pentru cont care va fi dificil de ghicit de alte persoane si nu divulgati aceasta parola altor persoane. Sunteti raspunzator pentru pastrarea confidentialitatii acestei parole si pentru orice utilizare a contului dvs. In cazul in care utilizati un computer cu utilizatori multipli sau unul public, nu alegeti niciodata optiunea de memorare a adresei e-mail sau a parolei si asigurati-va ca v-ati deconectat de la contul dvs. de fiecare data cand plecati de langa computer.

Transferul Datelor dvs. cu Caracter Personal.

Datele cu caracter personal, colectate de Sanplast, nu sunt transferate in afara spatiuluiUE.

9. Drepturile dumneavoastra

– Accesul la Datele cu Caracter Personal. Aveti dreptul de a accesa, analiza si solicita copii fizice sau electronice ale informatiilor detinute cu privire la persoana dvs. De asemenea, aveti dreptul de a solicita informatii cu privire la sursa datelor dumneavoastra cu caracter personal.

Aceste drepturi pot fi exercitate transmitandu-ne un mesaj e-mail la sanplast1@yahoo.com, sau scriindu-ne la Sanplast S.R.L., Strada Borsului, Nr. 47, Loc. Oradea, Jud Bihor, Romania, anexand o copie a cartii dvs. de identitate sau detalii echivalente (acolo unde acestea sunt necesare sau permise prin lege). Daca cererea este inaintata de o alta persoana, fara a face dovada ca cererea este facuta in mod legitim in numele dumneavoastra, o astfel de cerere va fi respinsa. Va rugam sa aveti in vedere faptul ca orice informatii de identificare furnizate Noua vor fi prelucrate numai in conformitate cu si in masura permisa de legislatia aplicabila.

– Drepturi suplimentare (de ex., modificarea si stergerea Datelor cu Caracter Personal). Acolo unde acest lucru este prevazut prin lege, puteti solicita stergerea, portabilitatea, rectificarea sau revizuirea datelor dumneavoastra cu caracter personal; puteti limita utilizarea si divulgarea datelor dumneavoastra cu caracter personal; si puteti revoca consimtamantul cu privire la orice activitati de prelucrare a datelor de catre noi.

Sub rezerva legii aplicabile, aveti de asemenea urmatoarele drepturi suplimentare cu privire la utilizarea datelor dumneavoastra relevante cu caracter personal:
– dreptul de a va opune, pe motive legate de situatia dvs. particulara, la utilizarea datelor dvs. relevante cu caracter personal de catre noi sau in numele si pe seama noastra;
– dreptul de a obiecta la prelucrarea datelor dvs. relevante cu caracter personal de catre noi sau in numele si pe seama noastra, in scopuri directe de marketing.

Va rugam sa aveti in vedere faptul ca, in anumite imprejurari, nu vom fi in masura sa stergem datele dvs. cu caracter personal, fara a va sterge si contul de utilizator. E posibil sa ni se impuna sa pastram anumite date ale dvs. cu caracter personal dupa solicitarea stergerii acestora de catre dvs. , pentru indeplinirea obligatiilor noastre legale sau contractuale. De asemenea, e posibil ca legislatia aplicabila sa ne permita sa pastram unele date ale dvs. cu caracter personal, in scopul aducerii la indeplinire a intereselor noastre de afaceri.

Acolo unde sunt disponibile, website-ul nostru are o functie specializata prin care puteti verifica si corecta datele cu caracter personal pe care le-ati furnizat. Va rugam sa aveti in vedere faptul ca noi le cerem consumatorilor nostri inregistrati sa-si verifice identitatea (de ex., elementele de conectare/adresa e-mail si parola) inainte de a putea accesa sau face modificari in cadrul informatiilor referitoare la propriul cont. Acest lucru contribuie la prevenirea accesului neautorizat la contul dvs.

Vom lua toate masurile posibile pentru a va satisface solicitarile pe care le-ati putea avea cu privire la modul in care prelucram datele dvs. cu caracter personal. Totusi, daca aveti probleme nerezolvate, aveti de asemenea dreptul de a depune o plangere la autoritatile competente de protectie a datelor.

10. Date de contact al Operatorului:

Pentru a adresa intrebari sau a transmite comentarii cu privire la prezenta Informare si la practicile noastre de confidentialitate sau pentru a transmite o plangere cu privire la nerespectarea de catre noi a legislatiei aplicabile privind confidentialitatea/protectia datelor cu caracter personal, va rugam sa ne contactati la e-mail: sanplast1@yahoo.com , sau sa ne scrieti la Sanplast S.R.L., Strada Borsului, Nr, 47, Loc. Oradea, Jud Bihor, Romania, sau sa sunati centrul nostru de relatii clienti la nr. Tel: 0259-479584Vom lua toate masurile necesare rezolvarii oricaror plangeri legate de modalitatea in care gestionam datele cu caracter personal.

Această pagină de Internet folosește fișiere de tip cookie. Pentru mai multe informații cu privire la modul în care se folosesc aceste fișiere, vă rugăm să accesați următorul link: https://sanplast.ro/despre-cookies–f6/